Integrált Energia Technika 

Integrált Energia Technika

 A Center of Being vezetője, Stevan J. Thayer által létrehozott Integrated Energy Therapy® az angyali energiákkal való gyógyítás új dimenziója. Az IET® egy olyan energiarendszer, ami egy csodálatos lila angyali energiasugár segítségével közvetlenül a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik. Az IET® segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy megélhesd az álmaidat a jövőben.

IET® kezelés előnyei


  • Sejtmemória szinten fájdalommentesen beazonosítja és elengedi a mélyen elfojtott érzelmeket.
  • Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amelyek az egészséged, életcélod, jólléted és kreativitásod útjában állnak.
  • Segít elengedni mindazt, ami már nem szolgál téged és akadályoz abban, hogy boldog és sikeres életed legyen.
  • Megtölti az életedet szeretetteljes kapcsolatokkal.
  • Kiváló lehetőség a stresszoldásra, a kikapcsolódásra és az energetizálásra a mindennapokban.
  • Segít felfedezni és megélni a lélekküldetésedet.
  • Gyengéd és hatékony segitséget nyújt a gyermekkori traumák elszenvedőinek.
  • Segíti az öngyógyítást fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinten.
  • Megerősíti a kapcsolatodat az angyalokkal és segít, hogy ezentúl velük együtt dolgozz.
  • Hatékony segítség múltbeli blokkok feloldásában.


IET® kezelés

 A kezelés elején a kliens elmondja, hogy hol van elakadás az életében. Az ezt követő IET® kezelés során teljesen felöltözve fekszik a masszázságyon. Nyugodt, relaxált állapotban, halk zenét hallgatva. Majd az energiarendező az IET® energiát a test megfelelő sejtmemória területére irányítja, majd a blokkot, vagyis a negatív energialenyomatot egy finom nyomással kioldja.  

 Az első három IET® kezelés alkalmával általában az Alapfokú és Középfokú IET® energiasugárral tisztítjuk a múltbeli fájdalmakat és korlátokat. Ahogy a múltbeli fájdalom kitisztul, a Felsőfokú IET® energiasugárral segítjük elő a lélekküldetésed aktiválását és álmaid megteremtését.

 Az IET® kezelés után megkönnyebbülve, pozitív energiákkal feltöltődve, örömteli állapotban távozol. A kezelések végén minden kliens kap ajándékba egy angyali üzenetet, amely hatékony segítség és útmutatás a továbbiakban.


IET® kiegészítő holisztikus kezelés

 Az Integrated Energy Therapy® egy kiegészítő kezelés, mely önállóan vagy más holisztikus és tradicionális gyógyító technikákkal kombinálva is alkalmazható az öngyógyítási folyamatok felgyorsítása érdekében. Azonban az IET® nem helyettesíti a tradicionális orvosi kezelést. 

 Kérem vedd figyelembe, hogy az IET® kiegészíthet, de nem helyettesíthet semmilyen orvosi kezelést. Mindenkit ösztönzünk arra, hogy felelősen döntsön az orvosi kezelés mellett, amennyiben szükséges.  


További információ arról, hogy mi az IET®:  https://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=iet