Integrated Energy Therapy®

Integrated Energy Therapy®


 A Center of Being vezetője, Stevan J. Thayer által létrehozott Integrated Energy Therapy® (Integrált Energia Terápia®) az angyali energiákkal való gyógyítás új dimenziója.
Az IET® egy olyan energiarendszer, ami egy csodálatos lila angyali energiasugár segítségével közvetlenül a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik. Az IET® segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy megélhesd az álmaidat a jövőben.

Mi az IET®?

Az Integrált Energia Technika az energiamezőben való energetikai tisztítás és feltöltés pozitív energiával. A folyamatot az IET® Energiarendező végzi, akinek a célja az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Az Integrált Energia Technika 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítsa fel a negatív tapasztalatinkból származó blokkokat (pl: bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, fenyegetettség, szivfájdalom, visszafolytott harag, düh, stressz, erőtlenség, félelem) és helyettesiti azokat pozitiv energiával (pl: bizalom, spirituális büszkeség, támogatottság, szabadság, feltétel nélküli szeretet, megbocsátás, könnyedség, harmónia, biztonság), így lehetőséget kapsz újra egészséges, teljes és harmonikus életet élni.


IET® technika előnyei


  • Sejtmemória szinten beazonosítja és kitisztítja azokat az energiablokkokat, amelyek a jólléted, életcélod és kreativitásod útjában állnak.
  • Segít elengedni mindazt, ami már nem szolgál téged és akadályoz abban, hogy boldog és teljes életed legyen.
  • Az IET® hatására sokkal jobban fogod érezni magad, nyugodtabb leszel, kiegyensúlozott és nő az önértékelésed. A megnövelt önértékelés hatására, pedig sokkal jobbak lesznek a kapcsolataid, a párkapcsolatod és a hivatásbeli sikerek is megnyílnak.
  • Kiváló lehetőség a stresszoldásra, a kikapcsolódásra és az energetizálásra.
  • Segít megtalálni és megélni a lélekküldetésedet.


IET® Energia Rendezés

 Az Energia Rendezés során a páciens felöltözve fekszik a masszázságyon nyugodt, relaxált állapotban, halk zenét hallgatva, majd az energiarendező az energiát a test megfelelő sejtmemória területére irányítja, s a blokkot, vagyis a negatív energialenyomatot egy finom nyomással kioldja és helyette pozitív energiát integrál. 

FONTOS: Az energiarendező csak azt tisztítja ki, amit a páciens kész elengedni...


Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET® energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET® energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET® energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.


További információ arról, hogy mi az IET®:  https://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=iet