Rólam

Rólam és amiben segiteni tudok


Az Egész életünk egy nagy egész és intelligens Tudat része és soha semmi nem történik véletlenül az életünkben. Minden az Isteni terv része és Mi is az Isteni terv kis részecskéi vagyunk. Megvan a szerepünk, a jellemünk, a hivatásunk, a kreativitásunk és a különleges adottságaink azokhoz a feladatokhoz, amelyeket felvállaltunk mielőtt leszülettünk. Ha már tudod mindezt és azt az életet éled AMIRE SZÜLETTÉL akkor boldog ember vagy, mert azt teszed amit szeretsz és amire Isten felruházott téged. Ha viszont nem, akkor céltalanul lebegsz és nem találod a helyed az Univerzumban, folyamatosan keresve hogy KI IS VAGY és hogy mi az ÉLETED ÉRTELME. 

Tapasztalatból tudom milyen érzés elveszettnek lenni ebben a nagy világban. Én is hosszú éveken át kerestem Önmagam és a CÉLT, amire születtem, de hála Istennek 18 évvel ezelőtt megkaptam a választ, amit kerestem és azóta szeretettel szolgálom Istent és az Emberiséget a hivatásom által.

Amióta végzem a hivatásom a hosszú évek tapasztalata bebizonyitotta, hogyha Tiszta szivvel és alázattal végzed a hivatásod amire születtél és Isten áldását adja a tevékenységedre, akkor csodák születhetnek!

25 éven át folyamatosan tanultam, fejlődtem, kutattam és szereztem a különböző okleveleket, mig végül rájöttem, hogy mindez semmi, ahhoz képest, amit Isten tanitani és nyújtani tud nekünk, hisz hogyan is változtathatnád át egy oklevéllé vagy egy diplomává azt a hatalmas értékű tudást, amit Isten tud átadni.

Hagyd, hogy Isten vezessen és minden tudás, amire Neked szükséged van ott lesz a megfelelő helyen és időben, sikereket hozva a mindennapokban és a tevékenységeidben. 

Kérj áldást a munkádra és Te is Áldott leszel! Kérj áldást mindennap és Te is Áldás leszel azok számára, ahol végzed a tevékenységed. Kérj áldást mindenre és mindenkire és Áldott lesz az egész Életed!

Én is igy élek és végzem a hivatásom nap, mint nap. Ennek köszönhetően több, mint 18 éve segitek rengeteg embernek hatékonyan különböző élethelyzetekben vagy különböző lelki nehézségekben. Nagyon szeretem a hivatásom és szeretettel végzem, mert örömmel tölt el, amikor látom a munkám pozitiv eredményeit az emberek életében.

Amiben segiteni tudok:

  • lelki segitség és szakmai tanácsadás nehéz élethelyzetekben
  • tapasztalt segitség az életcélod, hivatásod meglelésében
  • múltbeli blokkok, traumák elengedése az IET® technika segitségével
  • Life-coaching, életviteli tanácsadás
  • személyreszabott egyéni foglalkozások: önismeretfejlesztésre, önértékelés növelésére, kitűzött célok sikeres elérésére
  • energiaszint növelés és harmonizálás az IET® technika segítségével

További információ az IET® technikáról: Integrated Energy Therapy®


Szeretettel várom a jelentkezésedet!