Rólam


 Több, mint 25 éve képezem és fejlesztem önmagam, hogy minél több embernek tudjak hatékonyan segíteni a hivatásomban. Nagyon hosszú út vezetett a mesteri szinthez. Nagyon sok próbatétel, nehézségek, veszteségek, kudarcok sorozata, rengeteg sok képzés és hosszú tanulás folyamata.

 52 éve fejlődök folyamatosan és gyűjtöm a tapasztalatokat, de tudom, hogy nem a sok oklevél és diploma tesz azzá aki vagy, hanem a tapasztalataid, a munkád minősége és azok a különleges adottságok, amelyeket kaptál Istentől, hogy tökéletes munkát végezhess a hivatásodban amit választottál magadnak.

 Több, mint 15 éve dolgozom tanító- és segítőként, s ez idő alatt nagyon sok embernek és fiatalnak segítettem hatékonyan, különböző élethelyzetekben, nehézségekben vagy különböző betegségekben. Nagyon szeretem a hivatásom és szeretettel végzem, mert élvezem és örömmel tölt el akkor, amikor látom a munkám pozitív eredményeit. Természetesen nagyon sok munka és türelem árán születnek meg a pozitív eredmények, de megéri kitartani mert a sikerek maguktól beszélnek.

Vannak esetek amelyek egyből megoldódnak, de sajnos vannak nehezebb esetek is, amelyek sokkal több időt igényelnek, hiszen nem vagyunk egyformák és különböző módon reagálunk a fejlődésre. Egy jó tanító és egy jó segítő személyre szabottan dolgozik, hogy mindenkiből azt hozza ki, aki ő maga. Akkor van a legnagyobb rendben az életed és az egészséged, amikor Te magad vagy. Amikor rátalálsz arra, aki vagy, s azt az életed éled amire leszülettél. 

 Az angyalokkal 2004-ben léptem kapcsolatba először, amikor hosszú ideig tudatosan kerestem az életutam. Ekkor jelent meg nekem Gábriel arkangyal és fontos üzenetet adott át, amelyben megsúgta, hogy segítő hivatást vállaltam tanítóként, amihez különleges adottságokat kaptam, amiket azóta is folyamatosan fejlesztek, hogy tökéletes munkát végezzek. Az évek alatt pedig rájöttem, hogy az angyalok segítsége nélkülözhetetlen a mindennapokban. Az ők segítségükkel sokkal könnyebb megoldani mindent, mert hatalmas erőkkel  és különleges adottságokkal rendelkeznek. 


Ha felkeltettem az érdeklődésedet szeretettel várlak a foglalkozásokra, tanácsadásra vagy az előadásokra, amelyek folyamatosan meghirdetésre kerülnek. J.Mary jedline