Rólam


 Több, mint 25 éve képezem és fejlesztem önmagam, hogy minél több embernek tudjak hatékonyan segíteni a hivatásomban. Nagyon hosszú út vezetett a mesteri szinthez. Nagyon sok próbatétel, nehézségek, veszteségek, kudarcok sorozata, rengeteg sok képzés és hosszú tanulás folyamata.

 Folyamatosan fejlődök és gyűjtöm a tapasztalatokat, de tudom, hogy nem a sok oklevél és diploma tesz azzá aki vagy, hanem a tapasztalataid, a munkád minősége és azok a különleges adottságok, amelyeket kaptál Istentől, hogy tökéletes munkát végezhess a hivatásodban amit választottál magadnak.

 Több, mint 15 éve dolgozom a szakmámban, s ez idő alatt nagyon sok embernek és fiatalnak segítettem hatékonyan, különböző élethelyzetekben vagy különbözö nehézségekben. Nagyon szeretem a hivatásom és szeretettel végzem, mert örömmel tölt el akkor, amikor látom a munkám pozitív eredményeit. 

Vannak esetek amelyek egyből megoldódnak, s vannak nehezebb esetek is, amelyek több időt igényelnek. Nem vagyunk egyformák és különböző módon reagálunk a fejlődésre és az életből adódó feladatokra ezért egy jó szakember személyre szabottan dolgozik, hogy mindenkiből azt hozza ki, aki Ő maga! Akkor van a legnagyobb rendben az életed és az egészséged, amikor Harmoniába vagy önmagaddal és az életfeladatoddal! Az IET® energiarendezés és a személyes tanácsadások ebben nyújtanak hatékony segitséget, hogy minden életterületed rendben működjön! 😊💗😇
 


Ha felkeltettem az érdeklődésedet szeretettel várom a jelentkezésedet! 💗😇J.Mary Jedline