Rólam


 Több, mint 25 éve képezem és fejlesztem önmagam, hogy minél több embernek tudjak hatékonyan segíteni a hivatásomban. 

 Folyamatosan fejlődök és gyűjtöm a tapasztalatokat, de most már tudom, hogy nem a sok oklevél és diploma tesz azzá aki vagy, hanem a tapasztalataid, a munkád minősége és azok a különleges adottságok, amelyeket kaptál Istentől, hogy tökéletes munkát végezhess a hivatásodban amire születtél.

2008-ban jelent meg az első könyvem "A tökéletes nő titkai" cimű könyv, amely azzal a céllal született meg, hogy hatékony segitséget nyújtson a nőknek az önismeretben, a személyiségfejlődésben és a kiteljesedésben.

A  második "Az élet nagy titkai" cimű könyvem 2017 ben jelent meg. A könyv hatékony segítséget nyújt sok kérdésre és rejtélyre, s egyben egy értékes kulcs is, a boldog élethez.


 Több, mint 15 éve dolgozom a hivatásomban, s ez idő alatt nagyon sok embernek segítettem hatékonyan, különböző élethelyzetekben vagy különbözö nehézségekben. Nagyon szeretem a hivatásom és szeretettel végzem, mert örömmel tölt el akkor, amikor látom a munkám pozitív eredményeit. 

Akkor van a legnagyobb rendben az életed és az egészséged, amikor Harmoniába vagy önmagaddal és az életfeladatoddal! Az IET® energiarendezés, a személyes tanácsadások és a személyes foglalkozások ebben nyújtanak hatékony segitséget, hogy minden életterületed rendben működjön! 😊💗😇
 

Ha felkeltettem az érdeklődésedet szeretettel várom a jelentkezésedet! 💗J.Mary Jedline